asikcocuk1986 Admin
ReP Puanı : 150 Mesaj Sayısı : 545 Doğum tarihi : 31/03/90 Yaş : 34 Nerden : Dünyadan İş/Hobiler : Grafik,İnternet,Okul Lakap : İnSaN Başarı Sistemi : 4 Rep GüCü : 990 Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: İstanbulda en iyi kazandibi ve supangle nerde yenir Paz Ekim 11, 2009 11:44 pm | |
| İstanbulda en iyi kazandibi ve supangle nerde yenir
Benim İst. tadına bakma fırsatım olan en iyi kazandibini(içi tavukgöğsü) BAĞDAT caddesindeki sellamiçeşmede ZEYNEL'de yedim.
Kazandibi lezzet 10 Fiyat martda 2.5 YTL civarındaydı fiyat kalite 10 Ortam hizmet ambians 9
Zeynelin 4.levent,yeniköy,istinye şubelerinde kazandibi yemiş biri olarak buraları pek tavsiye edemem.Sonra herhangi bir Zeynel'de kazandibi yiyip hayal kırıklığına uğramayın.
2. önerim Mecidiyeköydeki Murat Muhallebicisi hemen yol üzerindeki 2 katlı muhallebiciyi herhalde biliyorsunuzdur.Ayrıca çayıda iyi sayılır.
Kazandibi lezzet olarak 8 Ambians 8 Fiyatlar uygun sayılır
Öneri üzerine Kurtuluş caddesindeki(Osmanbey metrosunun olduğu ana caddeni 1 üst sokağı) Göreme muhallebicisine gittim.
Kazandibi lezzet 7 Ortam 5 (yeterince hijyen değildi) Fiyatlar iyi
Supangle için İstanbulda tek önerim Emin pastahaneleri
Ataköy şubesinde yemiştim.Galleriaya 250 metre uzakta olan
Supangle lezzet 9 Ortam 9 Fiyatı kalitesine göre normal sayılır.3 YTL civarı olması lazım
Daha iyi supangle yiyecek bir yer önerisi olan varsa lütfen yazsın... | |
|